hävikin vähentäminen

Mitä Sensirelle kuuluu vuonna 2020

Mitä uutta Sensirelle kuuluu vuonna 2020 ja mitkä asiat ovat fokuksessa? Business Developer Mikko Hassinen avaa alkavan vuosikymmenen kuulumiset.

Lomat on pidetty ja Sensirellä ollaan taas sorvin ääressä. Eli on erinomainen hetki katsastaa, mitä firmalle kuuluu nyt ja muutenkin vuonna 2020. Paljon jännää on tulossa, joten ei kun kimppuun.

Aluksi ehkä näkyvin muutos entiseen: sivustossa on ikään kuin jotain uutta, vaikka tuttuakin löytyy. Selitys on yksinkertainen, sillä päivittelimme vähän sivustoa vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeisiin.

Eli jos olet vailla omavalvonta- ja ruokaturvallisuusratkaisuja tai lämpötilanseurantaa esimerkiksi lääkelogistiikan puolella, niin nyt on entistäkin helpompaa käydä tarkistamassa, että mitä Sensirellä olikaan näihin tarjota

Ja tänä vuonna on tarkoitus lisäillä muutenkin sivujen käyttömukavuutta ja hyödyllisyyttä, mistä helpompi navigointi on vasta alkua.

Aiomme esimerkiksi esitellä paljon enemmän mahtavia asiakkaitamme, koska kuka muu olisi parempi kertomaan siitä, mitä meidän ratkaisuilla voi tehdä ja saada aikaan. Eli asiakaskeissejä tulemme nostamaan entistä enemmän tämän vuoden aikana!

Tietysti jatkamme myös sekä perinteisessä että sosiaalisessa mediassa vaikuttamista, tapahtumissa vierailemme aina kun ehdimme ja muutenkin pyrimme tarjoamaan apua sekä asiakkaille että muuten kiinnostuneille aina kun vain pystymme.

Mutta hommat ovat tietysti käynnissä muutenkin kuin tässä virtuaalisen näyteikkunan puolella!

Omavalvonnan kaveriksi hävikkimittauksia

Vuoden ensimmäinen isompi juttu on uusi ruokahävikin mittausta ja seurantaa helpottava ratkaisu, joka on suoraan yhteydessä Sensiren digitaaliseen omavalvontaan. Näin pyritään auttamaan asiakkaita keräämään hävikkidata talteen näppärästi yhdellä välineellä ja samalla tietysti pyritään auttamaan siinä hävikin vähentämisessä.

Aikakin on tälle ihan omiaan esim. näistä syistä:

Uudessa hävikkiratkaisussa olemme digitalisoineet suuren osan hävikkimittauksiin liittyvästä työstä. Sen avulla hävikkiä voidaan mitata läpi koko valmistusketjun aina tarjoiluun saakka, esimerkiksi paikan, ajan ja ruuan tyypin mukaan jaoteltuna.

Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, kerromme tietysti mielellään lisääkin. Ja nythän meidän kanssamme voi jutustella myös uudenkarheassa nettichatissä!

Myös paljon muuta teknologia- ja ratkaisupuolelta on tulossa tämän vuoden aikana, joten kannattaa seurata esimerkiksi meidän sosiaalisia medioita silmä kovana!

Asiakas keskiössä

Mutta eihän näitä meidän ratkaisuja tietenkään täysin umpiossa tehdä. Iso kiitos kuuluu ehdottomasti meidän asiakkaille ja näiden järjestelmien käyttäjille, joiden avulla tätäkin hävikkiratkaisua ollaan kehitetty ja kehitetään edelleen. Meille on tosi tärkeää, että saamme palautetta ja pääsemme testaamaan tehtyjä ratkaisuja oikeissa olosuhteissa.

Meillä nyt on tietysti muutenkin varmaan maailman parhaat asiakkaat, jotka jakavat meille isompia ja pienempiä kehitysideoitaan. Näin me saadaan paras tieto siitä, mitä kentällä tarvitaan ja siten pystytään tarjoamaan ratkaisuja oikeisiin ongelmiin.

Tänä vuonna tietysti tehdään töitä myös asiakastyytyväisyyden eteen – tähän liittyen meidän vuosittainen asiakastyytyväisyyskyselymme lähtee taas asiakkaille päin hyvinkin piakkoin.

Jos teillä vain on aikaa, niin toivottavasti jaksatte vastata. Palautteen kautta päästään nimittäin parhaiten kehittämään omaa toimintaa ja sitten tarjoamaan aina parempaa myös asiakkaille päin!

Pidetään yhteyttä!

Tähän loppuun pitää vielä mainita, että onpa muuten hienoa päästä jatkamaan näitä hommia teidän asiakkaiden kanssa taas tänäkin vuonna. Toivottavasti päästään myös tutustumana ihan uusiinkin asiakkaisiin ja onnistutaan auttamaan heitä omavalvonnan ja logistiikkapuolen olosuhdeseurannan kommervenkeissa.

Tässä voisi tietysti jatkaa vielä vaikka kuinka, mutta ettei ihan lähde lapasesta, niin on varmaan paras lopetella tällä kertaa tähän. Viimeiseksi vielä toivotan oikein hyvää vuotta 2020, ja toivottavasti päästään taas pian jutuille!

Similar posts

Get the Latest News

Stay up-to-date with Sensire's latest news. Enter your email to subscribe and get the latest insights and developments of our core product, new materials, blog posts and industry news.

We keep you informed!

Subscribe to our newsletter!