Miten varmistat, ettei pakastimen sisältö sula tietämättäsi?

04.5.2017 | Sensire

Keittiön kylmälaitteiden seuranta ja lämpötilojen mittaaminen ovat olennainen osa ammattikeittiön omavalvontaa. Käsin suoritettuna työhön saattaa kulua liian paljon aikaa. Sensiren automaattinen lämpötilanmittaus helpottaa merkittävästi työkuormaa, koska kylmälaitteisiin asennetut sensorit keräävät vuorokauden ympäri saman tiedon ja lisäksi lämpötiladata tallentuu automaattisesti tukiaseman kautta pilvipalveluun. 

Reaaliaikainen TempNet lämpötilamittaus keittiön laitteistoista helpottaa päivittäistä työtäsi, koska sinun ei tarvitse enää mitata ja merkitä käsin lämpötiloja päivän aikana.      

Mittauslaitteista tallentuva tieto on jatkuvasti saatavilla nettiyhteyden yli miltä tahansa tietokoneelta, tabletilta tai puhelimelta, käyttäjän salasanalla suojattuna. TempNet lähettää henkilökunnalle hälytyksen sähköpostilla tai tekstiviestillä, mikäli asetetut rajat ylittyvät esimerkiksi liian pitkältä ajalta.

Ei turhia hälytyksiä

Hälytysten asetuksia voi muokata omaan toimintaa sopivaksi, ja esimerkiksi kesätauon ajaksi mittalaitteet voi laittaa "nukkumaan" ja aktivoida ne jälleen käyttöön. Sinulle jää hyvin aikaa siirtää pakastimen arvokas sisältö toiseen pakastimeen, kun saat hälytyksen ajoissa omalle henkilökunnalle, päivästä tai vuorokauden ajasta riippumatta. 

Kiinteät TempNet mittalaitteet toimitetaan kalibroituna asiakkaalle ja niiden käyttö on helppoa aloittaa. Mittalaitteet on langattomuutensa takia kätevä asentaa oikeille paikoilleen ja tarvittaessa siirtää uuteen keittiöön. Kaikki laitteet ovat IP67 luokiteltuja.

Miksi et aloittaisi aikaa vievien mittausten siirtämistä automaattiseksi jo tänään? Samalla varmistut, että raaka-aineet säilyvät ensiluokkaisen hyvin sekä saisit kiinni ne energiasyöpöt laitteet keittiöstäsi, jotka ovat tulossa jo tiensä päähän? 

Ota meihin yhteyttä

Teemat: omavalvonta, langaton, omavalvontatehtävät, pilvipalvelu, kotimainen, TempNet, pakastimen sulaminen, rikkoutuneet kylmälaitteet, liian lämpimät ruokatarvikkeet, lämpötilan mittaus

       

Tilaa englanninkielinen uutiskirjeemme

Lue myös