hävikin vähentäminen

Ennakoivaa digitaaliseurantaa kylmäketjuihin

Lue, kuinka digitaalinen kylmäketjunseuranta auttaa vähentämään hävikkiä ja tehostamaan toimintaa.

Kylmäketjut ovat osa meidän kaikkien jokapäiväistä arkeamme ja niiden toimivuudella on suuri vaikutus siihen, kuinka hyvin ihmisiä saadaan esimerkiksi ravittua ja lääkittyä. Tähän teemaan liittyen syyskuussa ilmestyneessä Content Housen Innovaatiot-julkaisussa löytyy mainio juttu Sensiren älykkäistä kylmäketjun seurantaratkaisuista.

Artikkelia varten haastateltu toimitusjohtajamme Jp Asikainen kertoo muun muassa kuinka digitaalinen kylmäketjunseuranta tarjoaa eväitä hävikin vähentämiseen ja toiminnan tehostamiseen. Samalla hän avaa sitä, miksi asiakaslähtöinen ajattelu on Sensiren ratkaisujen kehittämisessä tärkeässä osassa.

Koko juttu on lukemisen arvoinen, jos kylmäketjun seuranta ja sen digitalisoiminen on ajankohtaista omassa toiminnassasi ja haluat parantaa kylmäketjusi toiminnan tehokkuutta ja kannattavuutta.

Lue koko artikkeli

Similar posts

Get the Latest News

Stay up-to-date with Sensire's latest news. Enter your email to subscribe and get the latest insights and developments of our core product, new materials, blog posts and industry news.

We keep you informed!

Subscribe to our newsletter!