Kännykän ja mittapiikin kanssa helpotat omavalvonnan hoitamista

15.3.2017 | Sensire

Esittelimme Fastfood&Cafe&Ravintola 2017 messuilla viime viikolla uudet työkalut omavalvonnan kirjausten hoitamiseen sekä lämpötilojen mittaamiseen kahviloissa, keittiöissä ja ravintoloissa. Jokaisessa keskustelussa puhelimeen ladattavan softan ja langattoman mittapiikin käyttö koettiin erittäin tervetulleeksi vaihtoehdoksi, koska näillä korvataan käytännössä paperi ja kynä - mutta ennen kaikkea muistaminen ja vaiva! 

Olipa kahvilasi tai ravintolasi toiminta isoa tai pientä, tai kausiluonteista, kännykän ja mittapiikin kanssa aloittaminen on helppoa kaikille, ilman aikasitoumuksia.      

Jokainen omavalvontasuunnitelman kanssa tekemissä oleva ravintola tai kahvila tietää siihen liittyvän työmäärän. Lämpötilojen mittaukseen sekä hygienian ja siivousten tehtävien kirjaamiseen kuluu aikaa, ja sama toistuu useita kertoja päivässä. Kirjaat paperille ylös lämpötiloja eri laitteista, siirrät niitä taulukoihin, kansioihin ja tiedostoihin, yrität muistaa kirjata poikkeamaan tehdyt korjaavat toimenpiteet, ja viranomaisen käynnin yhteydessä, kaikki tämä pitäisi olla kätevästi käden ulottuvilla. 

Kännykkään on ladattu valmiiksi omavalvonnan tehtävät

Käyttäjä- ja toimipaikkakohtainen kirjautuminen varmistaa, että oikeat omavalvonnan tehtävät näkyvät oikeilla ihmisillä. Langattomalla mittapiikillä mitatut lämpötilat, korjaavat toimenpiteet ja poikkeamat ja kuitatut tehtävät tallentuvat automaattisesti pilvipalveluun, mikä toimii keskitettynä raportointikeskuksena. Miten helppoa on klikata poikkeamaraportti ulos, kun elintarviketarkastaja seisoo ovella. Me tarjoamme pilvipalvelun kuukausihintaan, sinun ei tarvitse huolehtia tallennustilasta tai it-infran perustamisesta. 

2-4 viikon sisällä voit jo aloittaa uuden käytön. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. 

Ota meihin yhteyttä

Teemat: Fastfood&Cafe&Ravintola, omavalvonta, langaton, omavalvontatehtävät, pilvipalvelu, kotimainen, sovellus, mittapiikki, sensire mobile

       

Tilaa englanninkielinen uutiskirjeemme

Lue myös