Rekry

Office & HR Manager

 


SIJAINTI

Joensuu

 

TYÖSUHTEEN TYYPPI

Kokoaikainen

 

TYÖPAIKAN TIEDOT

Haemme joukkoomme HR & Office Manageria. Työtehtäviisi kuuluvat henkilöstöasioiden lisäksi monipuoliset hallinnolliset tehtävät ja toimiston sujuvan toiminnan varmistaminen. Vastaat siitä, että hr-prosessit ovat toimivia sekä dokumentit, tiedot ja ohjeistukset ovat ajan tasalla. Toivomme sinulta innostunutta työotetta ja kiinnostusta niin hallinnollisiin kuin kehittämispainotteisiinkin työtehtäviin. 

 

TYÖTEHTÄVÄT

Toivomme muutaman vuoden työkokemustaustaa mm. seuraavista osa-alueista: 

HR & OFFICE 

Vastuualueellesi kuuluu mm.
  • HR-prosessit, dokumentit, ohjeistukset.
  • Työnantajamielikuvan kehittäminen yhdessä tiimin kanssa.
  • Työsuhteen elinkaareen liittyvät tehtävät.
  • Yhteyshenkilönä toimiminen ja yhteistyön kehittäminen palveluntarjoajien, kuten palkanlaskennan, työterveyshuollon ja taloushallinnon kanssa.
  • Esihenkilöiden tukeminen henkilöstöasioissa.
  • Henkilöstökyselyt & -viestintä
  • Toimiston rutiinit
  • Muut monipuoliset hallinnolliset tehtävät.

 

TYÖN VAATIMUKSET

Tehtävässä menestyäksesi sinua edesauttaa aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, aito kiinnostus ihmisiä kohtaan sekä hyvät yhteistyötaidot ja soveltuva koulutus.  Sinulla on empatiakykyä, tunneälyä ja haluat luoda ympärillesi positiivista ilmapiiriä. Olet joustava ja sinulla on erinomaiset organisointitaidot sekä halua kehittyä ja kehittää. Tehtävä sopii sinulle, jos olet ratkaisukeskeinen, työskentelet tehokkaasti osana organisaatiota sekä itsenäisesti. 

 

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Ensisijainen sijoituspaikkasi on toimistollamme Joensuussa. Tarjoamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, kattavan työterveyshuollon, monipuolista virkistystoimintaa sekä pysäköintimahdollisuuden keskustassa.  Mikä tärkeintä, meillä on rento ja kannustava työyhteisö ja uskomme, että jokainen ansaitsee työskennellä viihtyisässä, kunnioittavassa ja empaattisessa kulttuurissa. 


LISÄTIEDOT
Pyydämme sinua lähettämään hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@sensire.com. Lisää otsikkokenttään viite HR & Office Manager. Lisätietoja työnkuvasta antaa Jp Asikainen, puh. 0207 999 791

 

* Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.